Atelier Veeger Verbakel is een recent gestart architectenbureau waarbinnen veel bouwkundige ervaring aanwezig is. Het is een samengaan van Tom Veeger, in de afgelopen 18 jaar architect bij diverse middelgrote bureaus en Tinus Verbakel met een eigen bouwkundig adviesbureau met veel werkzaamheden in de particuliere woningbouw. Wij richten ons op kleine en middelgrote projecten voor diverse opdrachtgevers als woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en particulieren. Stedenbouw, architectuur en interieur zijn de gebieden waarop we actief zijn. De locaties waar wij in het verleden ervaring mee hebben opgedaan zijn zeer divers en variëren van binnenstedelijke gebieden tot uitbreidingswijken en plekken in landelijk gebied.
Naast deze algemene architectenwerkzaamheden zijn we met bijzondere projecten actief in het randgebied van architectuur, beeldende kunst en licht. Naast eigen projecten ondersteunen wij kunstenaars bij de uitvoering van "kunst in openbare ruimte".

De ambitie van Atelier Veeger Verbakel is dat we op een intensieve en creatieve manier de opgave ter hand nemen met als doel het realiseren van een project van hoge kwaliteit. Uiteindelijk resultaat moet op functioneel, economisch en architectonisch vlak goed doordacht zijn. Alles in goede samenwerking met de opdrachtgever. Een goed ontworpen project met aandacht voor de tijdsplanning en bouwkosten.

home
nieuws
bureau
werkwijze
projecten
contact
CV Tinus
portfolio Tinus
CV Tom
portfolio Tom
samenwerking
Atelier Veeger Verbakel
Pastoor Dijkmanstraat 12
5611RB Eindhoven
Tel: 040 2027370
Fax: 084 8326868