NIROV studiedag

Tom Veeger was uitgenodigd als spreker tijdens de Nirov Studiedag "Bewoner als opdrachtgever, collectief particulier opdrachtgeverschap in bestaande en nieuwe wijken". Dit vond plaats in Utrecht op woensdag 11 maart 2009. De studiedag was de eerste uit een reeks kennisbijeenkomsten die het Nirov samen met deskundigen uit de vakwereld organiseert rond het thema Woningbouw en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Zie ook www.nirov.nl of deze folder.

Woningbouw in Tilburg, voorbeeldproject voor Oisterwijk.

Voor de ontwikkeling van een nieuw welstands/beeldkwaliteitsplan in Oisterwijk is het plan Langestraat bezocht als voorbeeld hoe men om kan gaan met nieuwbouwplannen. Door bureau 013 is een architectuurroute uitgezet met interessante projecten in Tilburg waaronder dit CPO project van 3 woningen in het centrum van Tilburg. Het werd met enthousiasme ontvangen.

Samenwerking

Om als bureau verantwoord ook grotere woningbouwprojecten aan te nemen hebben we een samenwerking opgestart met collega bureau XS2N. Met deze samenwerking staan wij sterker en zijn wij in staat alle werkzaamheden aan te bieden. XS2N is een architectenbureau met veel ervaring in het bouwen met Collectief Particulier Opdrachtgeverschap.

home
nieuws
bureau
werkwijze
projecten
contact
Atelier Veeger Verbakel
Pastoor Dijkmanstraat 12
5611RB Eindhoven
Tel: 040 2027370
Fax: 084 8326868